Talerz rozmaitości

Dziś miszmasz na talerzu.

Składniki:
100g fasolki szparagowej
200g brokuły
50g makaron
100g szpinak
100g mintaj
50g marchewki
szczypta tartego jabłka

Wszystko gotujemy w lekko osolonej wodzie. Nie za długo. Należy pamiętać, że im wolniej gotujemy warzywa (oczywiście i krótko), tym mniej witamin się wytraca w procesie gotowania. Mintaj pieczony w piecu.

Powiem szczerze, że porcja sowita. Ja całej nie dałam rady zjeść - poszła połowa talerza - ta bez makaronu :)

Na talerzu: 410 kcal.

Zjedzone: około 240 kcal

Orcia Kochanowska

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 komentarz:

Będzie mi bardzo miło, gdy zostawisz ślad po sobie. A jeszcze fajniej jak dodasz do obserwowanych. :)